NOVINKY

Poradenstvo Plus55

Takmer štvrť storočia Vás sprevádzame v časoch „obyčajných“, či „hviezdnej kariéry“. A odvážim sa povedať, že ešte dlho tu pre Vás budeme, pretože pojem dlhovekosť – longevity je aj sprievodným znakom dnešného trhu práce. Fenomén, s ktorým dnes musíme pracovať, akceptovať ho a najmä ho vedieť využiť aj ako benefit v prospech firiem.
Zaužívané modely, čo kto robí vo veku 18, 45, 60, sa posunuli a dnešný šesťdesiatnik je často rovnako zdatný a pripravený na zmenu ako jeho o 15 rokov mladší kolega. Veď práve dnešní šesťdesiatnici stáli na čele zahraničných korporácií pri ich začiatkoch.
V myslení firiem, žiaľ, dnes prevláda oficiálne nekomunikované tabu a tým je nechuť zamestnávať, či sa vôbec zaoberať odborníkmi po 55ke.
Dlhovekosť z pohľadu ľudských zdrojov, využiteľnosti, expertízy, no najmä chuti pracovať na projektoch v rôznych lokalitách a odvetviach nás stretáva v každodennej realite.
Sme na túto zmenu pripravení? Vieme sa „svičnúť“ v staršom veku a preorientovať sa na možnosti ďalšieho uplatnenia? Vieme zo svojho koníčka urobiť ďalšiu pracovnú kariéru?
Pokiaľ máte chuť a pocit, že je treba veci zmeniť a neviete ako – možno práve my Vám vieme pomôcť nasmerovať energiu k tejto zmene.
Táto téma sa týka nielen ľudí, čo rozmýšľajú v zrelom veku ako ďalej, ale aj spoločností, ktoré práve týchto ľudí potrebujú a hľadajú. Keďže cesty cez pracovné portály sú zväčša veľmi kľukaté a neosobné, rozhodli sme sa spolu s vami vytvoriť nový zdroj overených kandidátov v tejto životnej etape a zároveň ponúknuť serióznym firmám jednoduchú komunikáciu pri ich identifikovaní. Kontaktujte nás na plus55@arthur-hunt.sk.

Ďakujeme za Váš záujem spolupracovať v oblasti ďalšieho kariérneho rozvoja s našou spoločnosťou. Zaslaním Vášho životopisu využívate príležitosť oboznámiť nás s Vašimi profesionálnymi skúsenosťami a znalosťami. V prípade vhodného projektu v budúcnosti, Vás budeme s radosťou kontaktovať.


Pred odoslaním správy, prosím, prečítajte si a potvrďte Súhlas so spracúvaním osobných údajov.