NOVINKY

ČSOB Maratón 2024

V našom #RunningHunters tíme sme každá iná. Jedna v podstate nemá rada beh, ale vždy raz ročne sa „hecne“, druhá netrénuje vôbec, ale po dobehnutí vyzerá ako po krátkej príjemnej prechádzke, tretia trénuje s trénerom a štvrtá behá, lebo beh je vlastne jediný šport, ktorý jej ide. A piata (tohtoročná tieňová členka tímu) beží popri trati aj napriek natiahnutému svalu a povzbudzuje nevzdať sa v kritických momentoch.

A naši „cheerleaderi“? Tí sú fantastickí vždy! Ak náhodou niekto z nich nemôže, ostatní dovezú všetkých členov rodiny, aby sa to vyrovnalo a pred cieľovou rovinkou znelo stále rovnako hlasné: „Katiiiii do tohoooo!!!“

Ďakujeme a už teraz sa tešíme na ďalší ročník #ČSOBmarathon štafetového behu! (píše tá, čo nerada behá a myslí to naozaj úprimne 😊😊)

Takíto sme v #ArthurHuntSlovakia tíme – seniori s juniormi a mini juniormi – všetci s radosťou nielen beháme, ale tiež pracujeme na projektoch pre Vás!

Ďakujeme za Váš záujem spolupracovať v oblasti ďalšieho kariérneho rozvoja s našou spoločnosťou. Zaslaním Vášho životopisu využívate príležitosť oboznámiť nás s Vašimi profesionálnymi skúsenosťami a znalosťami. V prípade vhodného projektu v budúcnosti, Vás budeme s radosťou kontaktovať.


Pred odoslaním správy, prosím, prečítajte si a potvrďte Súhlas so spracúvaním osobných údajov.